Η εταιρία μας


Το 2000 ιδρύεται η επίχείρηση μας ως ατομική εταιρεία του Παπαγεωργίου Γεώργιου με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους τομείς του κλιματισμού και της ψύξης και τη πώληση-εγκατάσταση σχετικών προϊόντων.


Το 2010 η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με παραγωγούς υλικών ψυκτικών θαλάμων και πλέον δημιουργεί κατά παραγγελία όποιο θάλαμο επιθυμεί ο πελάτης σε όλες τις διαστάσεις και όλες τις αποδόσεις.


Η Παπαγεωργίου Γεώργιος είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία στις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης , με σταθερή ανάπτυξη η οποία αναλαμβάνει πωλήσεις, εγκαταστάσεις, συντηρήσεις και επισκευές κεντρικών κλιματιστικών και ψυκτικών συστημάτων σε γραφεία, βιομηχανίες, εργοστάσια, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, κατοικίες ,super markets,mini markets,κλπ.


Με την πολύχρονη πείρα μας σε όλους τους τύπους κλιματισμού-ψύξης και το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της, προσφέρουμε έμπειρες συμβουλές και λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης και θέρμανσης


Το 2017 και με διαρκή ανάπτυξη δημιουργούμε νέες αποθήκες – εγκαταστάσεις στη Περιοχή της Καλαμάτας.

Η Συνέπεια, η Εργατικότητα και το Πραγματικό ενδιαφέρον για την άψογη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, είναι κάποια από τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης μας.

  • Άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιουργώντας άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού  μαζί τους.
  • Μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει και η επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων για τους πελάτες της.
  • Περιβαλλοντική υπευθυνότητα ως προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει, συνεισφέροντας στην ευαισθητοποίηση εξοικονόμησης ενέργειας.